All Shitje & Qera

SHITET TRUALL NE VORE Shitje & Qera
75,000 €

SHITET TRUALL NE VORE Nr.TR2019TT

Rruga sakose,VORE

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 3000 acre
N/A
N/A
1038 Klikime

Detaje

SHITET dhe jepet me… Shitje & Qera
210,000 €

SHITET dhe jepet me QERA Vile ne Prush Vaqarr Nr.TR 0073 V

Prush,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 300 m2
2
8
1060 Klikime

Detaje

Shitet / Qira lokal… Shitje & Qera
180,000 €

Shitet / Qira lokal prane kopshtit zoologjik Nr.TR 0243 K

Shyqyri Brari,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 170 m2
0
0
753 Klikime

Detaje

Dyqan ne shitje & qera… Shitje & Qera
270,000 €

Dyqan ne shitje & qera , prane bulevardit Epidamn , Durres… Nr.DR 5063 K

Bulevardi Epidamn,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 60 m2
0
0
776 Klikime

Detaje

Dyqan kati II&III shitet… Shitje & Qera
161,000 €

Dyqan kati II&III shitet ose jepet me qera Nr.TR2011k

FIER Rruga L.1 MAJ,Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 201 m2
0
0
643 Klikime

Detaje

Shitet papafingo tek… Shitje & Qera
180,000 €

Shitet papafingo tek kopshti zoologjik&botanik Nr.TR2025

liqeni,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 200 m2
2
3
996 Klikime

Detaje

SHITET dhe jepet me… Shitur
500,000 €

SHITET dhe jepet me QERA Vile ne Selite Nr.TR 0064 V

Gjin Gjergji,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 220 m2
3
6
1065 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
140,000 €

Shitet ose jepet me qera apartament 2+1 Kopeshti Zoologjik Nr.TR2024

liqeni,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
2
2
786 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
140,000 €

Shitet ose jepet me qera apartament 2+1 Kopeshti Zoologjik Nr.TR2024

Prane kopshtit zoologjik,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
2
2
1229 Klikime

Detaje