All Komerciale

Ambjent me qera , Rruga… Me qera
400 €

Ambjent me qera , Rruga Nr.DR 5046 KR

Agostin Serreqi,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 165 m2
0
0
368 Klikime

Detaje

Ambjent/dyqan me qera… Me qera
280 €

Ambjent/dyqan me qera , Prapa Gjykates , Durres ! Nr.DR 5048 KR

Sefer Efendiu,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 55 m2
0
0
407 Klikime

Detaje

Dyqan/Ambjent ne shitje… Në shitje
37,000 €

Dyqan/Ambjent ne shitje ,Nishcigaria , Durres ! Nr.Dr 5074 K

Liburnika,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 30 m2
0
0
558 Klikime

Detaje

SHITET ambjent komercial… Në shitje
75,000 €

SHITET ambjent komercial prane Qendres Nr.TR 0245 K

Rruga Vorpset 2,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 47 m2
0
0
351 Klikime

Detaje

Lokal ne shitje , Prane… Në shitje
115,000 €

Lokal ne shitje , Prane Gjykates , Durres ! Nr.DR 5071 K

Aleksander Goga,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 85 m2
0
0
568 Klikime

Detaje

SHITET AMBIENT KOMERCIAL… Në shitje
287,500 €

SHITET AMBIENT KOMERCIAL PERSHTATSHEM DHE PER APARTAMENT Nr.TR2013k

Rruga Peti,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 115 m2
0
0
282 Klikime

Detaje

Shitet / Qira lokal… Shitje & Qera
180,000 €

Shitet / Qira lokal prane kopshtit zoologjik Nr.TR 0243 K

Shyqyri Brari,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 170 m2
0
0
334 Klikime

Detaje

SHITET Dyqan buze rruges… Në shitje
324,000 €

SHITET Dyqan buze rruges kryesore, bulevardi Gjergj Fishta Nr.TR 0242 K

Bulevardi Gjergj Fishta,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 120 m2
0
0
531 Klikime

Detaje

Jepet ambjent me qira… Me qera
400 €

Jepet ambjent me qira prane Zoologjikut Nr.TR 0175 KR

Rruga Shyqyri Brari,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 60 m2
0
0
274 Klikime

Detaje